Recensies

WAT LEZERS ZEGGEN OVER CHRONISTERS KLIF

Als het verhaal eenmaal loopt, dan laat het je ook niet meer los. Chronisters Klif leest erg makkelijk weg en het verhaal is ook erg leuk opgebouwd. Door dit verhaal ben ik heel erg nieuwsgierig naar de vervolgboeken. Mijn advies: wacht niet en ga dit boek lezen. Je zult er zeker geen spijt van hebben.

- Dennis van Elten, theSword.nl

Ik vind het een zeer leuk en spannend boek. Ik leefde echt mee met het hoofdpersonage en was zo benieuwd naar de nieuwe buurman. Op het einde van het boek had ik zoals bij alle goede boeken: ik wil verder lezen. Dus Simone van der Steeg zal het nog zeer ver brengen, want dit is een echt top boek en een grote aanrader voor iedereen die graag fantasy leest!

- Little Bibsy.be

Het lezen van dit boek was een groot genoegen. Ik heb het binnen 2 dagen uitgelezen. Wat een geweldige schrijfstijl. Het boek houdt je constant in spanning. Er gebeurt zoveel en de personen worden erg goed beschreven. Het smaakt duidelijk naar meer en om die reden heb ik snel het tweede deel gekocht. Een echte aanrader.

- Joop van der Laan

Simone heeft een prettige schrijfstijl. Ik had geen enkele moeite om in het verhaal te komen en de pagina’s vlogen voorbij. Ze neemt de tijd om de sfeer goed te omschrijven en, hoewel sommige dingen naar mijn mening iets té uitgebreid werden omschreven, voelde het nooit langdradig. Het grote mysterie rondom Thomas Chronister had ik niet aan zien komen. Ik was dan ook heel erg verbaasd toen de waarheid eindelijk aan het licht kwam. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de overige delen in deze trilogie.

- Joany de Vries, Craving Pages.nl

Een bijzonder spannend en mooi geschreven boek. Ik heb het in een adem uitgelezen. Het boek boeit je vanaf de eerste bladzijde tot de ontknoping op de laatste bladzijde. Een bijzonder confronterende ontknoping, wat mij betreft. Wat ik heel bijzonder en knap vind, is dat de schrijfster – nog maar 21 jaar jong – al zo’n product weet af te leveren. Ik zie daarom vol ongeduld uit naar een vervolg van haar talent. Ik zou iedereen aanraden: koop en lees dit prachtige, ontroerende en vol passie geschreven boek.

- Piet Brouwer

Mooie beschrijvingen van de omgeving, de gevoelens en de personages. Gaande het boek word je zelf de hoofdpersoon. Naarmate het boek vordert, word je erin getrokken en blijf je lezen. Ik kan niet wachten tot het vervolg!

- Marije Rolsma

Het boek is moeilijk weg te leggen. Als je er eenmaal in zit, wil je ook doorlezen!

- Frank Berger

Ik heb het boek in vier nachten uitgelezen. Het is echt een geweldig boek. Mijn hoofd zit er helemaal vol van. Ik kan niet wachten tot het tweede deel!

- Jitske Lem

Een geweldig boek dat je meeneemt naar een wereld vol emotie, angst, vriendschap en het bovennatuurlijke. Een goed geschreven boek en ik kan eigenlijk niet wachten om te zien waar deel twee ons gaat brengen. Ik zou zeggen: bring it on! Vijf van de vijf sterren!

- Awather Al Nashy

Eerste ervaring na het lezen van dit boek was dat dit een spannend en nieuwsgierig makend boek is. Het is goed en vloeiend te lezen, de schrijfstijl is ook niet moeilijk, dus men gaat er snel doorheen. Het boek houdt je aandacht vast en je wilt het graag zo snel mogelijk uitlezen. Je leest heel erg door de gedachtes van de hoofdpersoon en je kunt je daarom ook goed in de hoofdpersoon verplaatsen, vooral omdat de gevoelens ook zo goed beschreven zijn. Eerste gedachte en gevoel na het uitlezen van dit boek, was dat ik niet kon wachten op het tweede deel. Het einde van het verhaal blijft je najagen. Dit boek is dus een grote aanrader!

- Michelle Hu

Het boek zou ik omschrijven als verrassend. Ik wist van tevoren kleine delen van het verhaal, omdat ik de presentatie bij heb mogen wonen. Het verhaal overtrof echter al mijn verwachtingen. Tijdloze thema’s als verwarring, vertrouwen en relaties komen aan bod. Steeds wordt het verhaal iets meer bizar, waardoor de lezer geleidelijk zijn ongeloof verruilt voor geloof in het onnatuurlijke. Dit is naar mijn mening heel knap beschreven.

- Judith Hamersma

Toen het verhaal mij eenmaal te pakken had, heb ik het in één adem uitgelezen. Ik kijk erg uit naar het volgende deel.

- Vesna Holierhoek

Dit boek is geweldig geschreven en één van mijn nieuwe favoriete boeken. Ik raad dit boek aan iedereen aan.

- Stevan Rocano

Ads